Stefαni Doαn

@stefaniedoan

I do it because I can. I can because I want to. I want to because you said I couldn't. Lets see.....☺

Photos and Videos by @stefaniedoan

  • Timeline
  • Gallery

Dibayar pake senyuman maut uli deh ya

Mantep kan karya gw

Dey ini awkward bgt gw upload ginian. Makasih dea cakeeeep

Thanks gan u've made my day. I love the crowded. Come again soon okaaay

Iseng bikin ginian hehe... You are beautiful than you think

Yg bisa ngabisin.......Keren

Raisa cantik sekali

Yaampun minta diculik banget kamuuuu

Ada lg nih kak hehe

Hai kak:D

Ceritanya mau ngikutin gaya peace nya tp gagal kali ya :p hehe cc:

#30DaysChallange Days 2-what I wear today

Udah siap dong hihi #ADW

Adam Levine with mbak Ani. She is Indonesian! Totally envy

Adam Levine w/ his nanny,mbak Ani. She's Indonesian. Omg, totally envy:")

Shit men, yup this is adam levine with his nanny. Mbak ani. She's Indonesian. Wtf,gw rela deh jd pembantunya jg:"

Say no to oprasi plastik. Original is the best, kayak doi nih...

Say no to oprasi plastik. Original's the best<3 kayak doi nih...

Chicken Baked Rice- SCBD.

Nih min foto kakyay wkt di Kotu. Lg syuting vc melangkah deh kayaknya:p

1 2 Next