Ashandré Schürrle

@shasharyzal

Bukan makwe pilihan siapa-siapa.

Photos and Videos by @shasharyzal

  • Timeline
  • Gallery

Pagi2 chacha dah layan baby.

Rambut time ni kalau Hitam Merah Kuning mesti dah macam German. Tapi rambut aku time ni macam Belgium. :/

Tak mampu facetime macam Wardah. :')

aku pakai kad ni la natang.

Hai , bosan keeee?

Malam. Dan gua termenung sorang di balkoni.

Minah saleh mana entah rupa dah macam nak pi konsert punk rock.

Punya lama tak minum ni. Harini dapat lepak sorang pun jadi.

hikhik. Cowie.

Kejadah la ada acc macam ni.

Wei #ZamanNokia dulu aku minat gila design yang tengah tu wei. Tapi mampu berangan je. Tak mampu beli.

Tu dia phone2 aku pernah pakai sebelum pakai yang sekarang ni.

Surat cinta.

#throwbackdoludolu gambar ni aku rasa antara paling celaka dalam sejarah. Dah. Ini last. Bye.

#throwbackdoludolu cuba cari shasha tersembunyi.

#throwbackdoludolu first and last makeup.

tak nampak ke? :(

Ni dia baju2 #CopaDeKitschen gabungan dan Kitschen !

Rupanya bukan baju je, ada casing hp sempena world cup jugak! #CopaDeKitschen