saylow

@saylow

Traditionally entertainers not unlike myself, have tried to grab people’s attention by being outrageous, flashy or even rude for the sake of shock value.

Photos and Videos by @saylow

  • Timeline
  • Gallery

hihihihi

hihi iya sih :D bukan itu kok namanya, lagian baru tak confirm ternyata maksudnya bukan lele tapi koi

bisa jadi, tapi kalau namanya Catfish Villa bagus aja kedengeran... tapi Villa Lele?

ironis...

Now on my iTunes playlist

ini basang om kanti semutan kedek, yg ini cakep tapi bungetnya aduh nggak tahaaaan wkwkw

Command + Shift + 4 then hit Spacebar untuk capture active window di Mac

Tanpa orang ini, nggak mungkin semuanya terjadi "Care SBY" kata

dari statistik website kisara.or.id "foto pepek koyak" itu apaaa brringseekk!!!!???

kau menuduhku dusta romaaa?!! kau sungguh tega!

Tuhkan apa yang aku takutkan terjadi...

free #iMadeFace warhol created using timeline #bungker

0_o

Look,... just do not FVCK with us!

Purusha, his mind is the Moon, his eyes are the Sun, and his breath is the wind...

Vector Winter, Ivan Petrusevski

Make War, Mathis Rekowski

Struggling?, Adam Hancher.

"Godess" by TomMac is featured at Computer Arts Magazine issue 192

Kayak gini bagus