hey there delilah ~

@pieqaraof

waiting for a guy who could sing me hey there delilah using his own guitar, too much haa ?

Photos and Videos by @pieqaraof

  • Timeline
  • Gallery

Hot from le oven, milo cookies ! Jemput makan ! :-D

Bella date with irfan ! #bigApple #movie #pizza #memories #love !

I believe this book belonging to my oldest brother, since he took finance at unisel, I think it was past 4 years

Me with bella, at le jusco #yesterday #bestfriend #shopping #movie yayy

Jumpa ni jugak ! Buku ihya ulumuddin. Belajar agama kan ada pasal tokoh tuh. Tak tahu kat rumah pun ada buku tuh, lewlz

Tengah kemas bilik belajar jumpa this photo. Me, izzat and fuad, sho cute ! #sibling #memories

Watching dalam hati ada taman from episod one since tak sempat tengok kat tv, haihhh

Lepas balik kerja layan kfc kejap, kebulur kot !

Tonight, back to december, dari dulu tak pass !

Ahaa, farhana, farahin, syafiqah :-D

Hii, kami comel, miaww, hahaha

Classmate, yay, me heart them so much !

Me was like . . . . Hahaha

With alin, At bukit tinggi

Hii, happy sunday guys, nak pergi kenduri :-D

My bestfriend bagi, walaupun saya tak minat bear tapi kena hargai, btw my name is billy, hii ! :-D

Sungguh tersusun ! Anyone nak ? Hahaha

After biology paper 3, my ah chong yang handsome ! *yang berada di sebelah saya :-D

This holiday i'm gonna finish them all ! Hahaha

Ini baru form 5, yang lain dah bersepah mana tah

1 2 Next