noadecruz

@noathirah

I don't like to explain myself.

Photos and Videos by @noathirah

  • Timeline
  • Gallery

ya akhi Salman Salvatore Ferragamo. Aku dah ingat kau siapa. Btw kau mesti ada kenai bebudak dlm ni

sneak peek. Mohon paham yg tersirat

I love this. The interview and pic.

sorry u kena rotate

hi. Ayuh main cari cd Norwegian Wood. #sajaberlagak #jangedengki

#mudahterhibur

Kakakakaka

*terajang*

Yela dah suka 'jalan sempit', projek bawah tangga lepas tu kata org lain sebar fitnah.

Daus ni pun time ni la nak sweet2 dgn Alii

Tengah down ni tengok muka deme ni elok jugak. Thank you NME

Boleh dah rebus, lepas tu sejukkan dalam peti ais, minum hari Jumaat

Salam bang abg mcm ahli New Kids On The Block dgn avatar ni

18 tahun yang dolu.....

Kepala tgh tak betul, knackered. I need them pronto. Rindu :(

Ze good old days

  • 2023 days ago via site
  • 61

Sang suami sedang merajuk kerana dua-dua isterinya sgt comel dan suami pula tak hensem

  • 2156 days ago via site
  • 68

HJGGFFFDGFDCTFDFGHJHI BRB drooling

  • 2168 days ago via site
  • 38

BRANDON FLOWERS Y'ALL :')

  • 2240 days ago via site
  • 36

1 2 3 Next