Hairul Nizam

@nizamsmort

Pekerjaan : pump attendant Hobi : tgk amoi pakai hotpants Gaji : rm 1020 food : Ubi rebus Me talk malay.Me no talk english many2

Photos and Videos by @nizamsmort

  • Timeline
  • Gallery

Mila Kunis pujaan hati ku

bro sluar pendek n jacket ni mcm mana nak order eh ? .. Baru bergaya nanti ...

Sarang tembuan atas kepala

ok la i kasik ni ...

Hai ...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin

Budak comey pakai DM ......

Jgn acau itew !!

Mari sesama mencari budak cute ni !!! #findaisyah

Metallica tic for sale lah .. 130sgd jek ... Kawan gua ingat tak ada kat mesia . So beli sg .. Now nak jual !!

Belikan utk saya ni boleh ? The One

Kalau la aku ada ..... Sure dia pakai yg ni

Oi mat KL ni pon lawa kan .. Grey tu broo .. Kasut aku pon dah byk hitamm jek

Amur leopards tinggal 30 ekor jek ada dlm muka bumi ni .... Ni la dia darkside of mankinds

Air jordan 4 pilihan utk raya tahun ni hehe

Gua mmg pantang tgk awek ada tattoo ...

tu hari yg pakai date dgn lu tu dms la .. . Yg ni lak gua nk angkat !

Dgn itu raya tahun aku akan membeli kasut ini pulak

Walau dah berpuluh tahun kasut ni . Gua nak juga utk raya tahun ni

Tak salah gua si OM kasendera ada yg ni