Џубре

@ljupka_naumo

Lawyer to be. Hugger; people and coffee lover. Loves rain. http://anotherbrickinthewall13.blogspot.com/

Photos and Videos by @ljupka_naumo

 • Timeline
 • Gallery

фЛаерка :) модел ќеркиче :)

 • 1146 days ago via site
 • 39

Споменик за победникот :-)

 • 1148 days ago via site
 • 60

Мда ^^

 • 1149 days ago via site
 • 23

Seems legit

 • 1167 days ago via site
 • 27

Еве како до #љубов.

 • 1169 days ago via site
 • 27

what goes around comes all the way back around #karma #карма

 • 1204 days ago via site
 • 82

...let the hate flow through you..

 • 1217 days ago via site
 • 39

#утринскамудрост #nokia3310

 • 1219 days ago via site
 • 97

Неваспитан..

 • 1223 days ago via site
 • 42

Hakuna some vodka. It means get wasted. #nice

 • 1259 days ago via site
 • 50

во паралелен универзум...

 • 1261 days ago via site
 • 37

Изгледа во IB не ги учат да ставаат запирки. #ohwell

 • 1272 days ago via site
 • 36

Татко ти бил во војска? - Епа вака му летнала главата. #FamousMacedonianQuotes

 • 1280 days ago via site
 • 347

Да си вежбате вака и да си немате мака. #празницисеближат

 • 1287 days ago via site
 • 37

#миленце #еволуција

 • 1315 days ago via site
 • 87

#doctor #humans #disease

 • 1329 days ago via site
 • 13

милоо :) #љубов

 • 1331 days ago via site
 • 35

Пиеш сокче од стаклено шишенце, а се замишљаш дека пиеш пиво. #детство

 • 1334 days ago via site
 • 23

Нрдовски комплименти си даваме со колегиве. Сум била позитивна екстерналија во групата. #blush

 • 1342 days ago via site
 • 38

1 2 3 4 Next