Justin Bieber

@justinbieberID

Being a belieber is a lifetime dedication. justin follows, retweeted twice, replied. project @jbbproject and @jbindocom supported by @Universal_Indo

Photos and Videos by @justinbieberID

  • Timeline
  • Gallery

gausah pd sebel lah sm sele,mau gmana jg dia udh balikan sm ntin. we have to face reality walwpun sakitnya disini -n

  • 158 days ago via site
  • 336

THIS RANT IS REALLY ACCURATE, NIH BUAT MEDIA. BACA NOH! Kasih justin space dong, liat positivenya :(

#JBIDINFO Justin is in the studio working his ass off just too make us happy. i love him! (3/3)

  • 635 days ago via site
  • 530

#JBIDINFO Justin is in the studio working his ass off just too make us happy. i love him! (2/3)

  • 635 days ago via site
  • 497

#JBIDINFO Justin is in the studio working his ass off just too make us happy. i love him! (1/3)

  • 635 days ago via site
  • 587

#JBIDINFO menurut gue disini justin liatin hape si cewe pas dia upload foto justin pake caption yang parah itu-.-

  • 635 days ago via site
  • 352

#JBIDINFO ini orang udah duduk di sebelah Justin kan beruntung banget ya, tapi captionnya astaga, minta dibunuh.

  • 638 days ago via site
  • 505

#JBIDINFO Justin with a Miami Heat cheerleader. SHE'S TOO LUCKY!

  • 638 days ago via site
  • 1,003

ini bukan rokok, bisa jadi ini liontin kalung. how the fuck can a necklace or even a lolly be a fucking cigarette?

  • 642 days ago via site
  • 509

#JBIDINFO Justin di dalam majalahnya nih :-D (2013 US Collector Edition)

  • 642 days ago via site
  • 833

#JBIDINFO Justin jadi cover majalah loh, namanya US Collector Edition 2013! :-D

  • 642 days ago via site
  • 835

#JBIDINFO Ini Justin di party, belum tau party apasih. (19 Mei)

  • 647 days ago via site
  • 409

#JBIDINFO Justin nunjukin abs-nya di belakang rumahnya ke paparazzi yang nyorot dari helikopter. YOU GO BOY!

  • 647 days ago via site
  • 413

#JBIDINFO Justin in Calabasas.

  • 647 days ago via site
  • 453

#JBIDINFO another photoshoot dari Adidas NEO. (2/2)

  • 647 days ago via site
  • 942

#JBIDINFO another photoshoot dari Adidas NEO. (1/2)

  • 647 days ago via site
  • 787

#JBIDINFO Justin won this award by the 2013 North America! PROUD? YES! XOXO :)

  • 650 days ago via site
  • 553

#JBIDINFO tanggapan Jaden Smith soal Justin! :-D

  • 650 days ago via site
  • 696

#JBIDINFO Justin hapus foto toots dari Instagram. FYI, toots itu kucingnya Justin.

  • 650 days ago via site
  • 545

#JBIDINFO "I'm just tryna make a little conversation." - carlenabritch on Instagram.

  • 650 days ago via site
  • 403