isobel

@idarohayu

suffering the bitter-sweet pangs of my romance

Photos and Videos by @idarohayu

  • Timeline
  • Gallery

diorg tgh tgk tudung online..bila tah ni nak join diorg :)

  • 254 days ago via Plume
  • 50

oiii u should meet budak selera beruang ni

  • 254 days ago via Plume
  • 34

baiknye dia mlm td.walaupun dia tau takde jagung dalam nasi jagung dia,dia takde pun mengamuk.pandai dia jaga hati

  • 256 days ago via Plume
  • 34

puteri tembun dan maharaja kecik..rakyat hati beta..rinduuuuuu..

  • 257 days ago via Plume
  • 45

rain's gonna make it worst..terima kasih dgn janji palsu kata nk dtg pagi2 nak repair,tp haram sorg pun xmai

  • 259 days ago via Plume
  • 42

harini punya cerita.smlm org kata "pagi2 esok saya datang repair" ni nak pukul 10 dh,hangpa tak mai pun lagi

  • 259 days ago via Plume
  • 32

aku siap tertido2 main game ni,pakwe boleh tak tido malam,smpi xcukup la 24 jam sehari

  • 259 days ago via Plume
  • 35

image/jpeg

  • 268 days ago via Plume
  • 38

image/jpeg

  • 269 days ago via Plume
  • 35

image/jpeg

  • 269 days ago via Plume
  • 48

image/jpeg

  • 273 days ago via Plume
  • 53

besar la jugak tangkapan mlm ni

  • 278 days ago via Plume
  • 35

perarakan kawan2 merentasi dataran palma

  • 279 days ago via Plume
  • 45

NAK.BALIK!

  • 279 days ago via Plume
  • 36

klu ayong belikan omar ayish ni,confirm dalam rumah omar ayish berlenggeng pki ni je a

  • 279 days ago via Plume
  • 3

cite dia skrg ni,org syabas dh korek korek,bila dia nak turap blk ni?lantai rumah aku dah xrupa lantai dah ni

  • 280 days ago via Plume
  • 31

muis dah jadi mandor korek korek tanah depan rumah  ..balikla cepat!!

  • 281 days ago via Plume
  • 38

now u tell hooo how to go out..they already korek2 infront of my house..like huyyooooo

  • 281 days ago via Plume
  • 29

klu dr halina yg kahwin dgn angkasawan negara klasifikasikan diri dia golongan miskin,aku ni dh golongan papa kedana

  • 282 days ago via Plume
  • 44

ni amende ni?ada program belon merah untuk setiap kereta ke menda??

  • 283 days ago via Plume
  • 38