isobel

@idarohayu

suffering the bitter-sweet pangs of my romance

Photos and Videos by @idarohayu

  • Timeline
  • Gallery

aritu aku p shopping tanak pulak dia koyak!

  • 60 days ago via Plume
  • 26

menggelabah gila management dataran palma ni.28/02 pun blm lg,dia dh siap charge utk mac,lmbt byr,compound!babi dia

  • 71 days ago via Plume
  • 37

omar gaduh ngan bibik hari2,bibik jahitkan quilt ni utk omar
aku xgaduh ngan bibik,aku mntk tak dapat
:(

  • 92 days ago via Plume
  • 41

geli sial..aku plak dh stuck xboleh pusing kiri kanan..

  • 99 days ago via Plume
  • 30

dah state clearly kot bnda dah sold out,tak payah la tnya ada lagi ke tak..ni mmg sindrom org melayu eh?

  • 119 days ago via Plume
  • 37

fedap aku dia bantai tido bila aku rindu dia.skrg ni aku nak gaduh dgn sapa ni  

  • 122 days ago via Plume
  • 35

kain vietnam sgt!! i miss saigon!!

  • 129 days ago via Plume
  • 36

pohkemak kepala bana gloria berkerak dia lah malaysian artist and models

  • 129 days ago via Plume
  • 41

amboiii mementang arini public holiday selangor,nepal guard pun seronok berborak dr pg td

  • 129 days ago via Plume
  • 32

kan aku dh kata,buat keje elok2.jgn buat keje 2,3 kali.aritu baru aku yg ngadu,skrg ni pak aku ada,kau knyg mkn maki

  • 130 days ago via Plume
  • 17

lain kali buat keje jgn nk cincai cincai sgt.aritu aku je yg mengadu.arini kau kenyang la mkn maki pak aku..

  • 130 days ago via Plume
  • 33

aku dah kena block rupanya dgn si gloria berkerak ni.takde dah badut sarkis dalam hidup aku :(

  • 134 days ago via Plume
  • 42

aunty julia kata "dia ni budak2,bagi la dia yang ni" auuunnchaaakkkk

  • 146 days ago via Plume
  • 33

tibeeeehh aku dapat 1 year of service walaupun dah 2 tahun aku berwhatsapp guna no ni..

  • 153 days ago via Plume
  • 31

 bgtau mama nnt nak beli pes tomyam,kat giant je sudah.murah lg yg kat pdg besar

  • 153 days ago via Plume
  • 29

jilakanya nasi lemak besar ni dengan ikan masin sebesar ibu jari omar ayish RM1.50. JILAKANYE.dah la tak sedap

  • 154 days ago via Plume
  • 37

cari pen/pensil xjumpa..eyeliner favourite jadi mangsa *soooobbbssss*

  • 155 days ago via Plume
  • 29

si  main lekat2 je kat muka anak aku..

  • 162 days ago via Plume
  • 28

warna dia je dah macam sabun cuci tangan kat public toilet..seram kite nak telan

  • 163 days ago via Plume
  • 23

diorg tgh tgk tudung online..bila tah ni nak join diorg :)

  • 169 days ago via Plume
  • 42