isobel

@idarohayu

i understood all that in my head,but i still didnt believe it in my heart

Photos and Videos by @idarohayu

  • Timeline
  • Gallery

rain's gonna make it worst..terima kasih dgn janji palsu kata nk dtg pagi2 nak repair,tp haram sorg pun xmai

  • 519 days ago via Plume
  • 53

harini punya cerita.smlm org kata "pagi2 esok saya datang repair" ni nak pukul 10 dh,hangpa tak mai pun lagi

  • 519 days ago via Plume
  • 44

aku siap tertido2 main game ni,pakwe boleh tak tido malam,smpi xcukup la 24 jam sehari

  • 519 days ago via Plume
  • 42

image/jpeg

  • 529 days ago via Plume
  • 47

image/jpeg

  • 534 days ago via Plume
  • 59

besar la jugak tangkapan mlm ni

  • 538 days ago via Plume
  • 42

perarakan kawan2 merentasi dataran palma

  • 539 days ago via Plume
  • 58

klu ayong belikan omar ayish ni,confirm dalam rumah omar ayish berlenggeng pki ni je a

  • 540 days ago via Plume
  • 4

cite dia skrg ni,org syabas dh korek korek,bila dia nak turap blk ni?lantai rumah aku dah xrupa lantai dah ni

  • 540 days ago via Plume
  • 35

muis dah jadi mandor korek korek tanah depan rumah  ..balikla cepat!!

  • 541 days ago via Plume
  • 41

now u tell hooo how to go out..they already korek2 infront of my house..like huyyooooo

  • 542 days ago via Plume
  • 33

klu dr halina yg kahwin dgn angkasawan negara klasifikasikan diri dia golongan miskin,aku ni dh golongan papa kedana

  • 542 days ago via Plume
  • 56

ni amende ni?ada program belon merah untuk setiap kereta ke menda??

  • 543 days ago via Plume
  • 43

lesssswerk bebeh..

  • 548 days ago via Plume
  • 41

menangis ok baca #TheTunnelGirl

  • 549 days ago via Plume
  • 47

big fat catch!!more to go bebeh

  • 554 days ago via Plume
  • 34

heeeiiiii dah boleh hantar kad raya

  • 556 days ago via Plume
  • 48

OMG!!I WON!! but i want a free trip to KOREA,not a free drawing lesson!!i seriously dont need this

  • 557 days ago via Plume
  • 47

taula aku overweight!!tapi tips kat instagram dgn twitter FREE OF CHARGE lah!!

  • 557 days ago via Plume
  • 46

yelaaaaaa...aku double tap dah  !!!

  • 558 days ago via Plume
  • 22