Khadijah Muhammad

@iamKadyy

90's kid. Jimi's Wifey. Happy Wife. Instagram : KaytMeiaw Ucapan : I believe i make it happen! yeah!

Photos and Videos by @iamKadyy

  • Timeline
  • Gallery

No wonder aku tak suka minum starbuck, even org bagi free. Agaknya, apa lagi yang haram di malaysia ni.. #Istifar

Fadhilat ayat kursi. Mari kita amalkan #Islam

Pepetang mcm ni layan number yang bersepah mmg bergam la mata ni jawabnya...zZzzZ

K. Nak post juga! Pls mata ikan, go away

AP ria sdn bhd tidak halal? #AyamPenyet

Turunkn harga hantaran? Apa kne mngena ngn politik? Hahah ini lawak!

Three of us, curi dari pic ni dari aidah,hi sayang.. You bleh buat tak? Hehe

#KPDNKK harga 5.30, lokasi b.b.bangi sec 15, restoran kesuma

Te te te tesstt testt test

#Greenday!!! Dulu any mag yg greenday cover MUST BUY. But now, nayy. Dah kawen kan? Haha

Serious mendownload lagu!

Jalan2 cari mamak's. Muka Mr husband disebelah lapar mungkin?

Bamm baamm

Husband and brader in law yg senget nye otak itu pun..

Dah ketagih mkn snack ni..isi sikit enot! Harga cekik darah, addicted pnye pasal..bli je la T.T

I have started playing Nightclub Story FREE * flashback! Dlu time kolej ske na main bnde ni

Ignore muka masing2 -,-

1 2 3 Next