Hashiriya

@hafyzdinh

Anyone can drive a fast car, few can drive a car fast.

Photos and Videos by @hafyzdinh

  • Timeline
  • Gallery

Wey , tanya sesiapa laa, mana boleh dapat set ni..

Wey , aku rasa korang kenal yg bawah and tengah tu. Kan?

Ni haa

Haa yang ni .. Cap Hurley tu! Nama aku pulak, H.

Yang bawah tu muffler, atas tu bullet. Cc;

Dah lama x contact member. Rupanya dia skrg dah main futsal team Malaysia. Dulu sama team aku. Cc:

2 legends. #thankyousiralex

You're The Best. #nuffsaid #thankyousiralex

Tp all oppositions, look at this. #nuffsaid

WTF IS THAT?! Cc;

Kawan kereta saya ni orang Australia pun pakai default picture macam awak laa ? Ohh ramai lagi rupanya.

ini untuk korang weyh.. fuck jibby!

#guaneutralsehingga hmm.. sorry son, we live in Malaysia. I mean Banglasia.

Haiyaaa! Wa mana ada bangla maa, wa Chinese maa.. Kasi tengok wa punya nama lorr.. Niama lu manyak sohai.. ,,|,,

Sexy gila Hayabusa saya.. :'( Cc;

Tahun lepas kau number 1 kan ? Tahun ni number brape pulok? Hahahaha!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Mother Of God! R.I.P. English! Cc;

OMFG! This pommel horse mengingatkan aku zaman kegemilangan Shimura Runners dohh! Cc;

Bagi lah rambut macam mana pun kat Ashley Greene ni, semua cantik! OMG!

Kaki Lepak Kaki Sepak Futsal Tournament. 27 April, Sabtu 9:00am, Sports Planet Kota Damansara. Anas: 0177556652

1 2 3 4 5 Next