♔DB

@dbyhlm

STITCH | MADRIDISTA | AMI★| Teu geulis, teu beunghar, teu hideung, teu bodas(˘_˘) |Hope,Dream,Pray,Believe,Makes it REAL!

Photos and Videos by @dbyhlm

  • Timeline
  • Gallery

({}):"(

II

Nih om fotonya

Masih polos.

X.5 #part4

X.5 #part3

X.5 #part2

X.5 #part1

#NameTag

Ran inget ga? #pasSD

Kartu informasi 3 (ekpresi nangis)

Laki seksi nih

CGM BGR_Maret

Manyuuuuuun ƪ (^o^)ʃ

Hahaahahaha (•̯͡.•̯͡) #susahpayah

Kerjannya sipanjul ;;) :D