darko buldioski

@darko156

Internet - Marketing - Strategy - Online PR - Social - @NewMediaMK - Blog - Twitter - @AllWebMk - Basket

Photos and Videos by @darko156

  • Timeline
  • Gallery

Баш така. #Webiz

Со најголемите на нет #Webiz

Значи ептен ми е криво што не те земав :))

контекст…. #Webiz

Не го бирав јас. Домаќини бираа. #Webiz #тамбураши во позадина

Податоци за користењето на јутјуб во Србија #Webiz

Еве официјална најава за локализиран јутјуб и отварање на адвертајзинг платформата за регионов. Пинг #Webiz

Маестрално! #webinjuz by Erste #Webiz

Специјално издание на #Webiz #webiznjuznet спонзорирано од Ерсте. Маестрално.

Спремен за пат накај webiz.rs фала за подарокот. Ќе кажам дали има промени по читањето :)

биваше бе мене вака да ми кажеш?

Се за #крводарители

Драги МК сајтови. Вака се цитира извор. Пред текстот стои ова.

Е нема услови за игра де. #ЗлатнаКопачка

. фала за картичката.

Олмост…

вика немало многу содржина на ѕидот на журката на #groupermk w/

каков чај? ;)

. ќе те бараме за часови. W/

Без конкуренција