C.

@Citra167

Otaku.Editors.RPers.Mangaka.SAO.Asuna-Kirito.[7-BR-B].

Photos and Videos by @Citra167

  • Timeline
  • Gallery

#SAO #Kirito #Asuna

#SAO #Kirito #Asuna

gimana? Asa ada yg kurang .-.

tuh :D

*3 pilih sok -_- nupenting gantikeun! XD :D

*2

nu ieu *1

nu ieu / nu kamari?

lamun nu ieu? :))

*2 nu mana? XD

ava *1

nih *gubraggk* '-'

nih ._. -_-'

KUMAHA??! -_- kl udh liat aku bklan apuss!! Buru liatna!!

Chitanda eru.

Lucu ya mukanya XD

nih ._.

nihh tp cuma bisa yg orekinya doang :V maap ya :)) susaahhh X_X

nih 1 aja ya ._.

yg ini ava ! :))