Christa Sydney

@christasyd

Ovo-lacto lobo-pescetarian.

Photos and Videos by @christasyd

  • Timeline
  • Gallery

Adek gue ngirimin lagu Linkin Park dan The Script kenapa di playlist gue gambarnya gini coba.

Anjrit gue baru sadar nama gue ditulisnya "Christa Sioney" YAKALI MBAK APOTEKER.

Tapi lucu banget nih kapsul warnanya ijo-kuning gitu kayak kostum Kick-Ass.

Nih kalo gak percaya, ada foto Siwon di pojok kanan bawah LKS biologay halaman 1.

happy sweet seventeen yo! (Ugh this isn't even a proper present)

oke gue masih sempet-sempetnya... *ditendang alpaca*

Om , bromance nih.

Hidup itu keras.

Gue udah gak ngerti ini lagi ngomongin apa.... HMMMM....

so far I've only used Nikko and Tachikawa, available in most online manga shops too http://www.jetpens.com/Tachikawa-Comic-Pen-Nib-G-Model-Pack-of-10/pd/4569

Ah fotonya ketinggalan.

matanya guling ke atas kayak gini

how about we make RP accounts for all Aveggies members?

This was my third Samsung phone from 2008, it died after it got washed in a washing machine for the second time.

our WhatsApp group's icon.

I changed our group's WhatsApp icon to this

My friend asked me to draw this on the back of her name tag, looks like a weird-ass Russian banknote. кол.