amalia belmika

@amelitha

i am at my best whenever i'm in love and anywhere near the coral..

Photos and Videos by @amelitha

  • Timeline
  • Gallery

Yg beginian tentunya kurg menarik perhatian FPI, krn sesuai kepribadian bangsa dong.Okelah

trockadero itu male group ballet dr monte carlo, lg mentas selama mei di SG

okay! Deal! Booked! Am thinking of cut my hair this short dinnnnn, hehehe

Managing your expectation in people

Ini surprisenya .. Bunga - coklat - dan baju yg dipakai akan dibingkai. Sekian!

And one of its tips. For me, it's totally an inapropriate piece for a mag w/ main audience 18-25yo

Ini majalah lokal yg sempat gw twit kmrn, edisi tahun lalu sih.. it's for campuss girl,for God sake!

Jodoh emang ga bisa dipaksa #BaladaNyariKos

New heaven.Toko buku bekas.srasa trbang k masa lalu.Yet, who can possibly read "bilur2 penyesalan"??

Never in a century expect to see something like this.. Makan Doa Cinta.. Oh, please!

Siapa bilang arca tak bs banci??

Determined - persistent - dependable!

Foto yg bikin konser Erykah Badu yg harusnya digelar malam ini di Malaysia dibatalkan.. #tatoAllah

Bakso homemade, mie homemade dan kopi o.. So far, makanan di belitung belum ada yg gagal!

Semburat jingga jelang matahari tenggelam di pantai burung mandi #belitungtrip

Office's valentine day.. Oh yes, we've got our chocolate-love-cake also ;)

Asinan buah plum..Konon mengandung formalin.Ga heran gw jarang laper,isi perut diawetin semua sih :p

My Grab today! (Thanks, boss!).. I hope these books won't wait for 6 months to b touched :p

Here you go!

1 2 3 4 5 Next