Amanz Network

@amanzmy

Media IT terkemuka di Malaysia, membawakan pelbagai kemaskini berkaitan dunia teknologi dan perkomputeran sepenuhnya dalam bahasa Malaysia.

Photos and Videos by @amanzmy

  • Timeline
  • Gallery

Video awal S4 dipertontonkan. Dan ini dia Galaxy S4 #UNPACKED . Lebih nipis, lebih ringan tetapi lebih solid.

Tahukah anda, memang berada di Mobile World Congress Barcelona. Ini betul-betul bukan photoshop

10 Juta Pageview! Terima kasih atas sokongan anda semua :D

da nak terjun… punyalah lama menunggu. tonton #redbullstratos sini http://www.redbullstratos.com/live/

Belon #redbullstratos dah naik

iPhone 5, iPod Touch Gen 5, dan iPod Nano baru akan dilengkapi EarPods.

kenapa tak teruja sangat, sebab sama dengan yang dah tertiris beberapa minggu lepas.

Terbaru - EarPods. 3 tahun Apple ambil masa nak design. Kalau anda student design, jadikan ini alasan utk lecturer anda

Dan kali ini, iPod Touch didatangkan dengan 5 jenis warna. Ya. hanya selepas generasi ke 5 (why took so long liao?)

Itulah dia iPod Touch Loop. macam handstrap PSP lak. Sesuai digunakan untuk mereka yang selalu melatah & terbaling iPod

Apple cakap camera iPod Touch setaraf kamera tunjuk dan tangkap… eh apa jadah tu ??

iPod Touch gen-5 ada 5 baris icon tapi guna processor A5. Takpe tahun depan baru guna A6, bila iPhone 5S guna A7 hahah

iPod Touch generasi ke5 diumumkan. Senipis 6.1 inci, dan paparan yang sama besar dengan iPhone 5.. iaitu 4 inci.

meh tengok iPod Nano dengan lebih dekat - Skrinnya 2.5inci multi touch. Dah macam iPod Touch pun ada jugak.

iPod Nano dikemaskini dengan Lightning dan skrin lagi besar. Senipis 5.4mm dan 38% lebih nipis. WAHH LAWAAA

Antaramuka iTunes memang persuade orang nak beli lagu. Mini player dia pun lawa.

Paparan antaramuka iTunes untuk peranti iOS diperlihatkan… MACAM ANDROID MARKET JE!! (atau cepat terasa)

Cara untuk berkongsi gambar di iOS6. Maaf, android sejak Froyo (gamaknya) dah boleh multiple share liao

1 2 3 4 5 Next