Rei

@Rejana19

My BFF: @adrianasinanaj I`m Rei.im 14. Belieber, directioner, selenator, lovatic, smiler. TVD

Photos and Videos by @Rejana19

 • Timeline
 • Gallery

Celebs wearing american flag`s colors, part 2:

 • 1791 days ago via site
 • 24

sma la qe sma la babi cel e tij nje xhiro! te pelqen, eshte andoid! un vdes per te!

 • 1791 days ago via site
 • 37

Celebs wearing american flag`s color!

 • 1791 days ago via site
 • 25

Bieber, careful with ur eyes! hahahaha! I looove her!!!!

 • 1805 days ago via site
 • 31

Ohhhh, Jelena @ the MMVA 2011!!! They`re sooooo cute! <3

 • 1805 days ago via site
 • 43

Don`t know what u think, but 4 me, Miley is PERFECT!!!!! <333

 • 1821 days ago via site
 • 27

Bieber when he was little..... Rockstar cuni, he?

 • 1822 days ago via site
 • 34

(duke kenduar sic e di dhe ti) o je-e, e-e-e!

 • 1822 days ago via site
 • 24

"Easy come, easy go" apo jo?

 • 1822 days ago via site
 • 33

po me merren mendte nga fakti se si po luan me kapelen! hu!

 • 1822 days ago via site
 • 31

Bieber, te degjova edhe nje here te pellasesh, te sula orsolen.....oh, prit kjo do ishte gje e mire.... NEJSE!!!!!!

 • 1822 days ago via site
 • 34

Justin ne CSI, sa keq me vjen kur vdes ne fund!

 • 1822 days ago via site
 • 29

sa shikim i cuditshem, megjithate, me pelqen!

 • 1822 days ago via site
 • 26

avashni, se ka femije rreth e rrotull! e kam fjalen per bieber!!! hahaha

 • 1827 days ago via site
 • 46

Who likes this? What do u think?

 • 1835 days ago via site
 • 29

Demi is AWESOME!!!

 • 1849 days ago via site
 • 28

#Usher&Rihanna <3

 • 1862 days ago via site
 • 49

And try to say no 2 him....

 • 1862 days ago via site
 • 29

It`s like a dream!!!!!!!!! finally 2gether! <3

 • 1878 days ago via site
 • 39

It only has 1 possibility that explain Justin`s beauty: He`s a vampire!!! :/ Proof......

 • 1887 days ago via site
 • 37