Razaisyam Rashid

@Razaisyam

lelaki tanpa hempedu

Photos and Videos by @Razaisyam

  • Timeline
  • Gallery

Patut la tak jadi pergi canada. Ada projek lain rupanya

Screening #puncak12hours

Demi amar, sanggup beli baju baru

ni makwe tu?

Sebab aku dapatkan mut makwe, dia nak kasi aku camera ni. Kah kah kah

Tengok aku dah berjaya dptkan makwe utk mut

kat sini

Intern gua tgh bersungguh bt kerja. Skang aku suruh org bt kerja je. Aku perati kat belakang. Kalau bos aku tahu ni mesti aku kena babun

Dan lagi pegi beli baju pastu tangkap gambar gini. Kah kah kah

Wei pisang ni kembar tiga wei. Serius aku tak tipu

Aku pesan kat bdk intern, beli la apa2 mkn. Janji halal. Sekali dia beli ni kat aku. Monyet ke aku ni

Genius ni RT : celakalah perempuan yang buat kita tak boleh jatuh cinta dengan perempuan lain

yakin itu penting beb..tapi kadang2 kena pasrah juga lah

  • 1167 days ago via site
  • 30

seriously damn sexy bro

  • 1176 days ago via site
  • 18

kat esplanade..esok depa main lagi.. nak dgr lagu "woaahhh honey" pergi lah esok kwn2 singapura

  • 1177 days ago via site
  • 16

ni lah kawan2 baik sy kat kg..bila lah nak blk jumpa depa ni..hensem2 semua, tp syg dah kawen

  • 1180 days ago via site
  • 15

kerana sales girl yg cute, terbeli jam nixon plak.very good marketing

  • 1182 days ago via site
  • 15

barcelona-barcelona-barcelona

  • 1190 days ago via site
  • 47