Farhan Baharin

@PakAnCikYen

• Ib.A • R20 • D6 • MANGO •

Photos and Videos by @PakAnCikYen

  • Timeline
  • Gallery

They who I've missed, apam polka dot Cik Ila

Tiq, Ipan and Abah. Long time no see. Baru hari ni dpt jumpa :-)

clear sky, praise to Allah, what a great creation, beautiful #moon we have ☺

on our way to Baling #StarGoldenBell #family #trip

kelakar laa pulak bila dah nmpk ni, version lain kot #DurianCrepe #Penang #family

makan besar ☺

On the road ☺

#BigBadWolf #CameraAddicts #wildlife •feeling2 Bambi disitu• A sleeping fawn

#BigBadWolf #CameraAddicts #wildlide sleeping sea lion pups ☺

#BigBadWolf #CameraAddicts #wildlife an Artic fox ¤ sooo fluffy ¤

#BigBadWolf #CameraAddicts #wildlife a river otter ☃

#BigBadWolf #CameraAddicts #wildlife a baby harp seal

#cats #BigBadWolf #CameraAddicts #wildlife this is an ocelot kitten

KFC ni dari aku darjah 2 pon masih disitu | *that is 12 years ago* #childhoodmemories

Tiq & Ipan ☺ #siblings #sekolah *si bongsu dgn abg atas dia* #camwhore mcm angah dia!

budak2 sekolah rendah ☺ *adik saya atas line kuning nak melintas, Tiq nama manjanya* ♥

betapa aku trauma dgn toilet sekolah, adik aku mintak teman pon aku tunggu luar je =__=

while waiting for adik2 aku keluar sekolah

#dessert for evening tea *ada ke?* :3 #KekLapis