khairulhafeez

@Mucky_Finn

Lomography | Architecture | Captain Obvious |60's chap in a medium size bloke | #GGMU

Photos and Videos by @Mucky_Finn

  • Timeline
  • Gallery

Wow. Dah jumpa semula CD Stone Roses! Ingatkan hilang! :')

  • 1629 days ago via Plume
  • 41

A mix CD made for me! Thank you :') tapi kenapa ada lambang Rakan Muda? Leulz.

  • 1629 days ago via Plume
  • 10

Nota yang dibaca pada malam ini untuk exam besok. In any comfortable position. :D selamat malam semua. :)

  • 1630 days ago via Plume
  • 16

Rider. Heh!

  • 1631 days ago via Plume
  • 32

random lomograph #Smena8M ^^ good morning too! :)

  • 1634 days ago via Plume
  • 29

i ada Smena 8M dengan Holga 135BC. Hee. :) avatar i ni pakai holga. Yang i share ni pakai smena.

  • 1635 days ago via Plume
  • 11

for once,i salotape kaki spek tu n wear it like 3 months or something sebab terpaksa. Like this.

  • 1641 days ago via Plume
  • 17

seriously. Kalau dalam cerita,pukul orang bunyi gempak gila. Hehe. BBQ? Nah. australian beef,self marinated.

  • 1651 days ago via Plume
  • 17

wanna see one? Lomographer,bukan hispter okay.. Hehe. Japgi,midnight. Perhaps. :)

  • 1652 days ago via Plume
  • 7

aku sekolah tak habis lagi ni,bulan 7... Jap,aku share something...

  • 1656 days ago via Plume
  • 16

that was for u,yes... :3 i nak jadi architecture designer,exterior one. project final semester. :)

  • 1659 days ago via Plume
  • 17

Got this from last night. Asyeh ati! ^^

  • 1673 days ago via Plume
  • 29

Elizabeth is being cleaned up. []

  • 1704 days ago via Plume
  • 22

Settle gantung board! []

  • 1708 days ago via Plume
  • 20

#PrayForElmi

  • 1709 days ago via Plume
  • 33

Instagram much?

  • 1710 days ago via Plume
  • 12

Ehem. cc:

  • 1710 days ago via Plume
  • 22

yang tu pakai colourplus. ni pun satu roll dengan gambar light leaks tu. Nanti aku tanya dia kat mana.

  • 1711 days ago via Plume
  • 11

Stalker.

  • 1713 days ago via Plume
  • 15

saya design performing art centre,ni dia... okay,jom abang raksasa,buat kerja.

  • 1713 days ago via Plume
  • 11