MCRmy Indonesia

@MCRmy_Indonesia

We are the armies of My Chemical Romance. Reside in Tropical Battery City, DST never observed +7. [http://t.co/W8FKUUKT4g] [http://t.co/nO50oMCYi6]

Photos and Videos by @MCRmy_Indonesia

  • Timeline
  • Gallery

Mimin udh coba email ke jasa perantara tsb.. bundle May Death Never Stop You trmsk kaos + shipping (tergantung kota)

so far kan MCR store shipping nya gabisa ke indo.. nah mimin nemu jasa perantara yg bisa orderin dr USA ke indonesia.

Next Monument Tour.... *cough* uhuuukk *cough*

My Chemical Romance masuk dalam kategori "Best Pop-Punk Bands" di www.thetoptens.com

makanya balikan bro.. ciyan

Info rilis dan pre-order Greatest Hits album entitled "May Death Never Stop You" http://t.co/saW9QXD3qY

Hari minggu itu emang hari libur.. tapi percaya deh aku gak pernah libur mikirin kamu (MCR)

My Chemical Romance is trending worldwide now! ciyeeh

Happy Islamic New Year 1435H to all MCRmy moslem in the world! gbu :)

WHOAAAA... MY CHEMICAL ROMANCE NEW ALBUM COMING IN JAN? xD

WHOAAAA... MY CHEMICAL ROMANCE NEW ALBUM COMING IN JAN? xD

tuh baca :p RT : MCRmy_Indonesia min, Gee kapan ke Solo ? #salahberita

IEROWEEN IS NEAR!! are you excited?

selamat pagi armies... selamat hari sumpah pemuda, maju terus pemuda-pemudi indonesia.. keep running!

we need mcr in our life.

di kaskus byk kak.. atau kita jg ada merch mcrmy indonesia :)

Andy from BVB with MCR the black parade shirt! :3

Andy from BVB with MCR shirts!

#HappyBirthdayTheBlackParade is trending in Russia now!

selamat nujuhbulanan guys! #WeNeedMCRgetBackTogether

1 2 3 Next