me just SMILE :)

@FEQAHOhhLala

once you view ! follow xD

Photos and Videos by @FEQAHOhhLala

  • Timeline
  • Gallery

Muka penat baru balek cs , nampak tk nih :/

Ikatan kasih sayang antar baby dengan org dewasa , so sweet <3

Happy birthday bapak and selamat berpencen ye . Sweet date 10:11:12

This pic is taken by , hehe

Namamu jadi sebutan . Hahah tau jiwang :D

Must see ! Hehe <3

U smile i smile <3

When you miss me sayang , just close your eyes and think of me , then i'll be infront of you :)

Dia selalu buat saya tersenyum , ketawa dan malu *blushing*

Assalamualaikum , tengok senyuman dia tu membuat i tergoda tau ! *pengsan jap*
haha #KauAde!

Assalamualaikum <3 hah tengok mata je pasti tergoda ;)

Da lame baru nak masok kan . Hehe jangan jeles . Me with aiman !

Hye !! Im a big fan of louis tomlinsson coz we have the same smile and maybe the same heart :D

haha mesti comel kan , kalau tak comel merajok 3 bulan , haha jkjkjk

Sje nk tiru Azani,usop jgn mrh kay *buat mate bulat* hahah,ni hah

, k kite dah masok an tpi bukan gmb ni , but it's okay la , ni pon okay jugak :D

Tak secantik awak tapi lebih comel dari awak :D

Saje saje jek

Correction dlm gamba tu , sebenarnya timah kay, ohh lala di facebook , timah di twitter

Just be yourself then everyone will like u

1