Ben Malone

@BenPMalone

Work for @bimtechnologies - Autodesk Revit & BIM blogger - Also run @BIMDiary & @BIMDocuments on http://www.bimopedia.com #MUFC

Photos and Videos by @BenPMalone

  • Timeline
  • Gallery

we got a welcome present from - Can't promise there's going to be any left though!

  • 851 days ago via site
  • 65

Certainly some interesting artifacts picked up on a recent laser scan job that I'm modelling #hulk #truview

  • 865 days ago via site
  • 90

Adaptive Revit spider-bot will hopefully soon be walking, with the help of Image-O-Matic cc.

  • 899 days ago via site
  • 125

The Coming of the Martians!

  • 904 days ago via site
  • 54

M-SIX VEO - We have lift off! Loving the "Revit-ish" view filter!

  • 906 days ago via site
  • 96

#BeastMode

  • 912 days ago via site
  • 45

Walkthrough suddenly un-editable and can't bring up the view cube anymore - any ideas? cc

  • 920 days ago via site
  • 53

Blog stats via Analytics Global Map from last week- nice to know people from all over the world are taking a look!

  • 924 days ago via site
  • 39

Goal for today: Learn to use the morph tool properly #archicad

  • 930 days ago via site
  • 64

Dear Revit - It's okay to just, look.. Right?! #repent #confessionsofabimmer #archicad

  • 937 days ago via site
  • 99

representing #ukbimcrew on BBC 2 #darts

  • 938 days ago via site
  • 56

Morning! Your conversations look like mini crosswords on my screen :-) #brokensmileys

  • 956 days ago via site
  • 42

Material Editor > Click material > Click small arrow in left corner (red box) - scroll down for keynote

  • 969 days ago via site
  • 43

Just downloaded Vasari Beta 2 from http://autodeskvasari.com/

  • 977 days ago via site
  • 191

Any idea what could be causing this error whilst trying to run an energy analysis on a conceptual model? #revit

  • 983 days ago via site
  • 80

Recieved an error about missing .dll while trying to install the COBieV2 toolkit for Revit

  • 1004 days ago via site
  • 60

Revit death trap #constructive

  • 1028 days ago via site
  • 285

I'm getting these weird green and pink lines showing up on my YouTube videos - Is it my GPU? Anyone got any idea?

  • 1049 days ago via site
  • 60

  • 1059 days ago via site
  • 58

  • 1059 days ago via site
  • 43

1 2 Next