Amal Iman's Jr.

@AmalimanEmo

oppa KL style~ unnie KL style~ *^__^*

Photos and Videos by @AmalimanEmo

  • Timeline
  • Gallery

gile ngan #TheXFactor...anak panah ini menunjukkan vertified account #Twitter~haa #RT bnyak2 !!!

  • 622 days ago via site
  • 41

my profile pic

  • 622 days ago via site
  • 28

ingat lagi?#OldPic masa #HariRayaAidilFitri
rindunya aq,ingat masa kecik2 dpt duit raya banyak..^__^

  • 622 days ago via site
  • 20

gambar ini diambil masa bercuti di terengganu~dalam bilik hotel..#Terengganu
#Oldpic

  • 623 days ago via site
  • 21

antara pic yg paling sweet bila bertudung
love #NoraDanish

  • 623 days ago via site
  • 29

official #facebook #girlsgeneration

  • 623 days ago via site
  • 31

#mara clara bile wanita diseksa,menjadi #ganas & sungguh~sungguh sungguh #menakutkan !!!
#oldpicture

  • 625 days ago via site
  • 67

unnie #Kl style~

  • 625 days ago via site
  • 27

aku #bosan #bosan oh oh~cuti sekolah pon bermula,aku tak tau nak buat apa, aku pon naik
#bosan #bosan oh...oh~

  • 625 days ago via site
  • 30

apa pendapat anda???pembedahan plastik/kesan #Makeup ???
perubahan wajah yg ketara~berubah kpd #Ulzzang

  • 625 days ago via site
  • 39

baby manson

  • 625 days ago via site
  • 32

ngan tyra kat kantin~haishh~dia buat muka pulak,aq pe lagi aq...
#smile....

  • 626 days ago via site
  • 30

gambar ni dah lama,masa kat sekolah ada sukan~rindu nak sekolah balik,lepak ngan #member
T__T

  • 626 days ago via site
  • 30

nak #mention tapi #segan~memang cute background

  • 627 days ago via site
  • 45

mula2 aq tak faham pasal twitt pic nie~tapi aq dah faham sekarang #Teruja la katakan..

  • 627 days ago via site
  • 49

selamat malam....#SweetDream yo~

  • 627 days ago via site
  • 19

prempuan nangis mmng nmpak sweet~lelaki akan rasa kesian...
tapi kalau prempuan menangis kerana hati terluka hati2~
wahai para lelaki..mungkin dia berdendam!

  • 627 days ago via site
  • 19

kalau aq jadi macam ni mesti lelaki mahupun perempuan akan lari kalau muncul malam2
#Hantu

  • 627 days ago via site
  • 45

pelik ngan kwan aq ni??tak habis2 nak menyakat aq~
#Aduh .....*__+

  • 627 days ago via site
  • 71

tetiba nak dengar lagu 4 minute Volume up pulak~^_^ hehe...kat #MySpace

  • 627 days ago via site
  • 31

1 2 Next