Afif

@AfifOzawa

Headbanging is crucial. #GGMU Instagram : @AfifOzawa

Photos and Videos by @AfifOzawa

  • Timeline
  • Gallery

Rokok ni jugak power.

Kasut koyak. :(

Pekena ayaq nyok dengan !

Ais Kacang Mangga. Dap dap!

nah.

Ada beluberi ciskek ni. Nak makan, kenyang lagi. :(

Pabila amukan bangun awal di rumah, ini jadi dia. Hahahahahahaha!

Sabtu ni kalau ada plan nak pi Penang, lupakan ja lah. #HimpunanRakyatPulauPinang bersama DSAI berlangsung.

Siap-siap g kelabing w/ &

Jerit 'homerun!' sampai demam level 3! #4sq

Doggy = menganjing = ini -->

Nak pacak satu bendera PKR punya pasal, pakai kren terus. Gila betul.

Nak pacak satu bendera PKR punya pasal. Gila betul pakai kren terus.

Kurosaki Ichigo buat part-time pegang banner 'Hon Untuk PKR & PAS'. #GE13

Punyalah bosan game barca vs bayern sampai aku boleh unlock badge baru kat #4sq #NYU

HIDUP MELAYU!

Aku tak cukup umur lagi, pakcik ni hantar brosur ni. Undilah Parti #KITA ! #KedahSejahtera

Nak hujan lobat ni.

Pelam. Pelam. Pelam. Mai pilih! Mai pilih! Sekilo RM3!

Sesi kait buah pelam. Cari duit woi cari duit.