TV9 Malaysia

@tv9malaysia

Stesen siaran percuma keempat dalam Kumpulan media Prima Berhad, yang telah memulakan penyiaran ke seluruh Semenanjung Malaysia pada 22 April 2006.

Idola Kecil 2: Fienaz dan Dayana, Menara KL

Views 10,291

1913 days ago

Idola Kecil 2: Fienaz dan Dayana, Menara KL

28 Comments

Realtime comments disabled

syamiminazifa 1666 days ago

hye adeq2 ik2..good luck 4 every thngs tht u do..4 ienaz..good luck 4 upsr..we're same..i'm also upsr dis year..

taysiabalqis 1738 days ago

i love ienaz sooo much....

kuakboy8 1848 days ago

ley x nk knaln ngan fienaz n dayana

Fauzi_Mafia999 1853 days ago

Fienaz nak no fon leh...!

Fauzi_Mafia999 1853 days ago

Fienaz can you add me on myspace jangan sombong cangat tuhan x cuka...!

Fauzi_Mafia999 1853 days ago

Nape muka awk dua owang dkat sama twin ke....!

Fauzi_Mafia999 1853 days ago

Hai Fienaz awk duk selangor daerah mane yek...........!

maizisaid 1868 days ago

apa pun kita doakan yg terbaik utk semua anak2 dalam ID2... sungguh terhibur

Cute_JuniorZ 1868 days ago

fienaz dan dayana sye suke sngt dgan awk semua sepatutnye awk xkeluar lg ni juri yang xtau nak ckp ape yang dia nk ckp tp xpe la ni semua ujan daripade allah kalu ade myspace add tau

Cute_JuniorZ 1868 days ago

fienaz or dayana can u give me your number phone this my ym you can ad me azrairostam.com or beyai2009.com

maizisaid 1868 days ago

compared to original version nyanyian biduanita To' Pah Aini... dua2 best.. ooooo menusuk hati, anak kecil memang berbakat.

maizisaid 1868 days ago

paling best bila dayana nyanyi ladu tiada maaf bagimu.. tiap2 malam saya dgr kat getalyric.com

HyE991 1869 days ago

suara sdap2 bleh tersingkir plak
tapi fienaz jgn sedih sgt..masih bnyk yg blom ditempuhi oleh fienaz dlm kehidupan..rezeki ada dimana-mana..mesti ada hikmahnya Fienaz tekeluar..

HyE991 1869 days ago

minta no fon bleh??

HyE991 1869 days ago

hye..boleh berkenalan dgn Fienaz tAk???plzzzzzzzzzzzzzzz

hilmi_smkak 1877 days ago

mmg best arr tgk azzam nyanyi smpai nangis,you're the best.

hilmi_smkak 1877 days ago

pkiaq2 balik,azzam pon best gak,dah lah ensem n cute,ramai owang nk jadikn dia adik angkat n mntx 6ber f0n

hilmi_smkak 1877 days ago

sy0k sgt dengaq dayana nyanyi lagu ayat2 cinta.mcm real pulak,lagu hujan 2 mmg ssuai dgn suare serak basah einaz,huhuhu

hilmi_smkak 1877 days ago

smua salah,due2 cntik n cute,tp paling pnting due2 suara sedap.

aiman_skull 1884 days ago

mne cntik..depa comel..huhuhu