#Roemenië Her er en grusom hundefanger i gang med å fange inn en stakkars hjemløs hund i Barlad..Hundene er mange ganger mer død enn levende når de blir kastet inn i et offentlig shelter.De får ikke veterinærbehandling og mange dør etter en stund.. Sheltrene får 400 kr fra staten for hver hund som blir fanget. Dette er EU penger..Sheltrene er overfylte..opptil 1000 hunder kan det være enkelte steder..Hundene dør en etter en og nye hunder blir fanget inn..
Pengene som skal gå til mat til hundene tar de ansatte selv..så hundene sultes til døde..Noen sheltere får dyreorganisjoner lov å komme inn å gi mat som er donert fra fra dyre elskere fra hele Europa..
Den eneste vei ut av disse fenglsene for hundene er å bli adoptert eller distanse adoptert i et fosterhjem eller en privat kennel..Mange sheltere nekter også å adoptere ut hunder..De får ingen hjelp...heller ikke med mat fra donerte penger..
Den eneste løsningen i Romania er at myndighetene må sette i gang en steriliseringskampanje..og eiere må få strengere regler hvis de skal ha hund..