#Romania MĂCEL! Zeci de câini sunt OMORÂȚI ACUM ÎN CHINURI GROAZNICE la Timişoara! Banatu-i fruncea la asasinarea maidanezilor. STOP Nicolae Robu HITLER din Timisoara!!

Astăzi a început asasinarea fără milă a zeci de câini fără stăpân la Timişoara. În timp ce citiţi acest articol zeci de maidanezii sunt executaţi şi mor în chinuri groaznice, după ce au fost prinşi de hingherii din Timişoara.
Astăzi, 7 februarie, a început la Timişoara masacrarea fără menajamente a câinilor fără stăpân. Căţeluşii sunt ucişi unul câte unul, cu otravă, de către angajaţii unei firme angajate de Primărie.

În următoarea săptămână urmează să fie măcelăriţi peste 300 de câini, cărora le expiră cele 14 zile de graţie, termen în care puteau să fie salvaţi de timişoreni cu inimă mare, care aveau posibilitatea să îi adopte.

sta după ce Primarul Timişoarei a anunţat în 24 ianuarie că în 14 zile începe uciderea organizată a patrupedelor din adăpostul hingerilor, care nu au fost adoptate.

Zeci de câini sunt adunaţi zilnic de pe străzile din oraş şi sunt duşi în adăpostul unde aşteaptă în zadar oamenii cu suflet mare să îi ia acasă. Dar mai bine de 97% dintre câinii adunaţi de pe străzi ajung să fie otrăviţi, pentru că nu îşi găsesc un stăpân.

http://exclusivtm.ro/macel-zeci-de-caini-sunt-omorat-acum-in-chinuri-groaznice-in-timisoara/

"Eutanasia in Romania"(crima)

http://www.youtube.com/watch?v=PNn8chk6tBw