VikingPersib Club

@officialvpc

More than Persib supporter. At the heart and soul of Bandung since 1993 | FPL Code : 2551467-519912 | UCL Code : 1108127-509264

Tah kiyeu mun ka stadion! ulah poho ngamodal saeutik, lalakina beulikeun nginum awewena. kari calukan si bapa nu diluhur Lurd!

Views 294

731 days ago

Tah kiyeu mun ka stadion! ulah poho ngamodal saeutik, lalakina beulikeun nginum awewena. kari calukan si bapa nu diluhur Lurd!

0 Comments

Realtime comments disabled