invo sunda

@invosunda

seja nga- #béwara -keun sunda. #v. #f=p=v. #sundabogor. #barandungan. #darongdon. gaduh invo? mensyen wé atawa suratan invo.sunda@gmail.com

barandungan! silaturahmi budaya. ngawanohkeun fiksimini #sunda. saptu 28 désémber 2013. #béwara

Views 201

1075 days ago

barandungan! silaturahmi budaya. ngawanohkeun fiksimini #sunda. saptu 28 désémber 2013. #béwara

0 Comments

Realtime comments disabled