#Romania o țară de barbari, diavol!! Astazi, un membru al Asociatiei Sufletel Targoviste a fost la adapostul public din localitate ca sa scoata 3 caini pe care ii rezervase cu o saptamana inainte. La fata locului a aflat ca numai doi au supravietuit. Informatia a fost facuta public pe Facebook astazi, astfel incat oamenii care si-au oferit ajutorul financiar sau adoptie/plasament sa stie ce se intampla.
Saptamana trecuta, acelasi membru al Asociatiei a reusit sa faca poze in interiorul adapostului public, poze care au aratat adevaratele conditii in care cainii sunt obligati sa traiasca si sa… moara.
Azi, manager adapostului, Florina Parvulescu, a sunat-o pe Cristina Paun (Asociatia Sufletel Targoviste) sa ii spuna ca a vazut pozele si comentariile de pe Facebook si ca asociatia are accesul interzis in adapost de acum incolo si nici la cainii rezervati. In momentul de fata avem 5 caini rezervati, cu sponsori si cu oferte de plasament, dar in conditiile acestea, in care avem accesul interzis, nu ii mai putem ajuta.
Nu ne vom da batuti in fata amenintarilor, vom lupta pana la capat, cu orice arme avem la dispozitie impotriva acestei femei rauvoitoare si lacome. Insa vom avea nevoie de ajutor. Vom avea nevoie sa ne sustineti cand ii vom scrie primarului Targovistei si vom avea nevoie de ajutor financiar, ca in cazul fericit in care scapam de pacostea asta de manager sa putem intretine cainii pe puterile noastre, intrucat o sa incercam sa preluam, sub o forma sau alta, adapostul. Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de ajutorul vostru!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151669445685373&set=a.10151666656165373.1073741835.598450372&type=1&theater

Major Targoviste >> primarulmunicipiuluitargoviste@pmtgv.ro 

 callcenter@ansvsa.ro >>  << office-dambovita@ansvsa.ro