BetterBdg

@betterBDG

|| BANDUNG || BERITA TERKINI || MENTION IKLAN ^ PRODUK ^ INFORMASI ^ KEGIATAN ANDA.. KAMI ReTweet || ALL FOR FREE || FURTHER INFO : betterbdg@gmail.com ||

Kang @ridwankamil ,ieu tiasa kanggo himbauan ka masy supados teu masihan ka anjal&pengemis? #Saran @dishub_kotabdg

Views 103

845 days ago

Kang ,ieu tiasa kanggo himbauan ka masy supados teu masihan ka anjal&pengemis? #Saran

0 Comments

Realtime comments disabled