Opriti masacrul de la #Romania !! Totul trebuie să fie în instanță ! " Decret de urgență " , care prevede că câinii sunt de a fi prins și ucis după 14 zile , dacă nu sunt adoptate într-adevăr este aprobat de către Parlament , dar nu a atins încă vigoare a Legii nr ! Este , ca și în Germania , până acum doar un proiect de lege , Parlamentul a adoptat . Apoi, va trebui , similar cu schimbarea legislației fi ne-a adoptat în Bundesrat . Dar poate fi în continuare atacate la Curtea Constituțională . Și președintele trebuie să aprobe legea din nou atunci .
După ce recent dat textul juridic al Curții Constituționale , care , în linii mari , interzice cruzimea fata de animale , în orice formă și de o infracțiune pasibilă de pedeapsă , uciderea unui caine este fără un motiv întemeiat ( agresiv , bolnavi ) neconstitutional ! Și nu contează dacă municipalitățile lor ucide adăposturi de animale sau de persoane fizice sau de a face cainii de vanatoare !
Un non - specii de câini în centre de salvare , inadecvate sau nu de îngrijire și negare de asistență medicală este , de asemenea, cruzimea fata de animale și , astfel, neconstituțională .
Dar ce putem face ?
Totul este demonstrabilă , curți !
Văita și boci pe Facebook ne aduce la câini și nimic , absolut nimic . Acesta trebuie să inunde un val de anunțuri care procurorii și instanțele din România !
Toată lumea de aici care are prieteni în România , trebuie să vă întreb pentru a fi activ . Trebuie să trage dovezi fotografice , trimite un mesaj la procuror , nu la poliție ! Dacă contravenientul nu este cunoscut , apoi împotriva persoanelor necunoscute . Fotografiile sunt aici , obligația procurorului de a determina .
Orice lucru care pare cumva ca cruzimea fata de animale , trebuie să fie documentate și afișat ! Vă rugăm să păstrați acest lucru în fiecare dintre voi stiti din România .
Acesta poate fi , de asemenea, rambursate din Germania de anunțuri . Dar numai în cazuri cu adevărat demonstrabile ! Cu rapoarte de la persoane de încredere și întotdeauna cu imagini .
Arată sanctuare pe , municipalități , în cazul în care demonstrabile , este că ei ucid , ucid AS și câinii sunt prost întreținute și îngrijite . Domkumentiert TOATE , imagini , poze, imagini - de ceva important !
Face detalii exacte de unde , care , atunci când - mai exact , cu atât mai bine !
Oamenii , care acoperă vasele cu anunțurile , dar nu ne face credibilă cu acuzații vagi sau suspiciuni . Ceea ce are mâinile și picioarele , este demonstrabilă care obligă procurorii pentru a determina . Crede-mă , nu -l lăsa să cadă de la marginea drumului în măsura în care România este deja o stare bună !

Și vă rugăm să parts , cota , cota de ...