Boicotat #romania o țară de barbari!! România nu merită să fie un membru al Uniunii Europene!! Da, Romania isi apara cu indarjire dreptul de a fi mereu codasa in Europa... Traian Băsescu 'ucigași', 'Ceauşescu al câinilor, 'diavol', 'ucigaş de câini'!! Din privirea acestui cretin cu mintea ingusta nu pot sa-mi dau seama ca este un cretin cu mintea ingusta. De unde oare apar imbecilii astia in parlamentul Romaniei? De cand se cauta prostimea si nu inteligenta in posturi de conducere?! Daca il vad pe undeva ii dau o caramida in ceafa si ii urez sa aiba soarta cainilor strazii si a oamenilor pe care ia saracit ca sa ajunga el bogat.

Cainii de pe strada nu au cazut din cer si nici nu au rasarit din pamant, in ciuda credintelor populare adanc inradacinate in mintea politicienilor, autoritatilor locale si mass-mediei. Cainii de pe strada sunt victimele indiferentei si iresponsabilitatii celor care nu vor sa-si sterilizeze cainii si arunca puii nedoriti pe unde apuca. Cainii nu sunt responsabili de faptul ca au fost abandonati, iar cei care-i abandoneaza trebuie pedepsiti. 

De peste 20 de ani, autoritatile romane, prin intermediul unor asa zise autoritati de protectia animalelor, in fapt niste criminali in serie platiti sa aduca bani partidului aflat la putere, refuza sa aplice SINGURA masura eficienta, umana si civilizata de rezolvare a problemei cainilor comunitari prin sterilizarea cainilor cu detinator, singura sursa de caini de pe strada.

Niste nenorociti,javrele astea nu ar trebui sa aiba dreptul la viata,nu se pot numi oameni!!!


http://jurnalul.ro/stiri/politica/basescu-eutanasiere-caini-650910.html