Warsit☺

@Warsitoto

Wong sabar bakale subur, Subur uripe subur patine. Emane akeh uwong pada durung ngerti saktemene sabar iku kaya apa

 foto: Final #UCL Wembley

Views 120

1179 days ago

foto: Final #UCL Wembley

0 Comments

Realtime comments disabled