Warsit☺

@Warsitoto

Wong sabar bakale subur, Subur uripe subur patine. Emane akeh uwong pada durung ngerti saktemene sabar iku kaya apa

 Barcelona 1-11 MADRID #ELCLASSICO

Views 65

1185 days ago

Barcelona 1-11 MADRID #ELCLASSICO

0 Comments

Realtime comments disabled