Warsit☺

@Warsitoto

Wong sabar bakale subur, Subur uripe subur patine. Emane akeh uwong pada durung ngerti saktemene sabar iku kaya apa

Rotate photo View full size
 Fans Cagliari #ACMILAN

Views 22

536 days ago

Fans Cagliari #ACMILAN

0 Comments

Realtime comments disabled