Ariz K. Pratama

@morriz72

abdi mah pokona PERSIB dugi ka maot.....PERSIB moal tiasa kagentos dina manah, tapi duka lamun digentosan ku Dian Sastro atawa Medina Kamil abdi pikir2 heula...

#PERSIBday
dukung PERSIB make manah nepi ka paeh...

Views 93

1263 days ago

#PERSIBday
dukung PERSIB make manah nepi ka paeh...

0 Comments

Realtime comments disabled