Ariz K. Pratama

@morriz72

abdi mah pokona PERSIB dugi ka maot.....PERSIB moal tiasa kagentos dina manah, tapi duka lamun digentosan ku Dian Sastro atawa Medina Kamil abdi pikir2 heula...

Rotate photo View full size
#PERSIBday
dukung PERSIB make manah nepi ka paeh...

Views 64

544 days ago

#PERSIBday
dukung PERSIB make manah nepi ka paeh...

0 Comments

Realtime comments disabled