Chicha Claudia K

@ChichaClaudia

Sabenerna urang teh geulis ngan hanjakal eweuh nu apaleun | Single | Demes | cerewet kayak petasan cengek | SEPELE | HIMA PGSD | duka da abdi mah BOHLAM

Rotate photo View full size
 Hari terakhir #Outbond #Tolengas

Views 44

653 days ago

Hari terakhir #Outbond #Tolengas

0 Comments

Realtime comments disabled