Chicha Claudia K

@ChichaClaudia

Sabenerna urang teh geulis ngan hanjakal eweuh nu apaleun | Single | Demes | cerewet kayak petasan cengek | SEPELE | HIMA PGSD | duka da abdi mah BOHLAM

 Hari terakhir #Outbond #Tolengas

Views 56

1027 days ago

Hari terakhir #Outbond #Tolengas

0 Comments

Realtime comments disabled