На Боше профилот

@b0shko

Android, Audi, Arsenal, Rap & DnB, IT. Nexus User. http://t.co/KV4QnxxMxl

И конечно музиката ми е средена како што сакав... :) #music #hdd

Views 33

1542 days ago

И конечно музиката ми е средена како што сакав... :) #music #hdd

0 Comments

Realtime comments disabled