Wildan Kamal

@siumed

sociocreatipreuneur/cileup/kentut/geheng.

Ukur nyangkrung|teu nyakclak, komo ngamalir|na kamana angin?|oge hujan nu lian?|butuh endag.|kudu oyag. #cai

Views 81

1577 days ago

Ukur nyangkrung|teu nyakclak, komo ngamalir|na kamana angin?|oge hujan nu lian?|butuh endag.|kudu oyag. #cai

0 Comments

Realtime comments disabled