hilman raditya

@hilmanraditya

#FlagOnThePlay @awasSEUKEUT: TONG NANYA AING BOGA NAON KEUR NGABAGJAKEUN MANEH. CATET WE, KE JAGA AING MOAL NYANGSARAKEUN JELEMA NU KU AING DIPIKANYAAH. #AS

 ruang 3, selain peserta dan pengawas dilarang masuk ruang ujian

Views 35

919 days ago

ruang 3, selain peserta dan pengawas dilarang masuk ruang ujian

0 Comments

Realtime comments disabled